Reusch Freccia

Voor al keepers die al tientalen jaren de trends volgen op keepersgebied, zien direct dat de REUSCH FRECCIA een speciale keepershandschoen is met een eerbetoon naar het verleden. De pijl die naar boven wijst, was vroeger ‘het’ symbool van het Duitste keepersmerk Reusch

REUSCH FRECCIA

Materiaal

Voor de foam hebben ze gekozen voor de beste kwaliteit die zij beschikbaar hebben. De Reusch G3 Ultrasoft latex. Betere faam ga je simpelweg niet vinden. Met de Evolution negatieve naad heeft Reusch gekozen voor de strakste pasvorm die zij in het assortiment hebben zitten. De keepershandschoen zit enorm strak om je vingers heen. Onder de foamlaag zit een laagje ‘upper’. De upper zorgt voor een optimale demping door de free lex latex. Geen fingersave voor optimale vrijheid en zonder korting betaal je in de winkels €100 voor dit model.

De pijl is terug op de Reusch keeperhandschoenen

Reusch Freccia

Profkeepers met reusch

Topkeepers zoals Samir Handanovic, Remko Pasveer en, Hugo Lloris gaan in het najaar van 2021 allemaal met de Reusch Freccia hun wedstrijden keepen. Het fijnste onderdeel van de handschoen vinden wij de band. Deze is ontzettend soepel gemaakt van zacht materiaal. Het is een soort sokje waar je je handen in moet stoppen.

Klik hier om de Reusch Freccia keepershandschoenen te bestellen.

Reusch 2021 Keepershandschoenen

De verwachtingen van 2021 zijn hooggespannen. Het design is altijd prachtig gecombineerd met super grip. Houd onze site goed in de gaten om de nieuwe modellen als eerste te bekijken in Nederland.