Reusch Senior

Vele volwassen keepers spelen hun wedstrijden met Reusch Keepershandschoenen. Reusch is een merk wat al tientallen jaren bestaat. Toen je 10-15 jaar geleden naar de sportwinkel (online shoppen bestond toen nog niet) ging, kon je kiezen uit adidas, Uhlsport en Reusch handschoenen. Tegenwoordig heb je misschien wel 100 verschillende keepersmerken en meer dan duizend varianten handschoenen voor keepers.

Reusch.keepershandschoenen

Keeperskleding kopen?

Keepershandschoenen van Reusch zijn top. Helaas is de kwaliteit van Reusch kleding van mindere kwaliteit. Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een lange broek of een keepersshirt. Kun je veel beter voor Uhlsport Keeperskleding gaan. De prijzen zijn lager en de kwaliteit is vele malen beter. Junior keepershandschoenen van Reusch, zijn veel beter dan die van Uhlsport. En met Keeperskleding loopt Uhlsport weer jaren voor op Reusch. Wist je dat zowel Uhlsport als Reusch beide uit Duitsland komen.

Het design van Reusch is altijd anders als de rest. Klittenband maak je ook op een andere manier dicht dan rest. Als iedereen linksaf gaat, dan slaat Reusch rechtsaf. Ze lopen niet mee met de kudde en volgen hun eigen weg. Dat is wat dit Duitse merk zo uniek en cool maakt.